2012. június 14., csütörtök

Közvélemény kutatás

Sziasztok!

Mint az a chatbe is írtam, egyelőre nem tudjuk, mikor lesz friss, meg azt sem, mennyire jártok még ide, de gondoltam, kicsit megíratlak Titeket, azzal kapcsolatban, hogy ha Ti írnátok tovább a történetet, hogyan, és mit változtatnátok benne? Mi az, ami esetleg nem tetszik, vagy nagyon tetszik Nektek a story-ban? Esetleg, a karakterek igényelnének-e változtatást? (Azért kérdezek ilyeneket, mert nem csak magunknak írjuk.)
Ha van kedvetek, vagy egy kis időtök, bátran írjátok le, amit gondoltok! Nagy szerepe lehet a továbbiakban!

Előre is köszönjük!

Laura és Ariana :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Hát először is szerintem jó lenne ha Rob és Mandy maradna ilyen békében és boldogságban mint ahogyan a fejezetnek vége lett. Persze néha egy kis vita és harag nem baj. Kellan és Emmy részéről nehéz kérdés, hogy mit szeretnék. Mert jó lenne az is ha ok és boldogak lennének együtt de ugyebár akkor olyan monoton lenne a történet. Néha itt se árt egy kis összetűzés. Na meg még ott van az is, hogy mikor derüljön ki az a külvilág számára, hogy ők együtt vannak. Ezt nem halogatnám olyan sokáig. Vagy úgy is kiderülhetne ez, hogy egy kicsit ugorni időben 1-2 hónapot. Mert ugyebár semmi sem marad titokban.
Várom a következő fejezetet!
Tusi

Névtelen írta...

Sziasztok!

Nekem csak egy dolog van amin szívesen látnék változást, az pedig az hogy Emmynek lehetne kicsit kevesebb gyerekes megmozdulása:D Ezen kívül mást nem nagyon tudnék mondani, persze arra már én is nagyon kíváncsi lennék, hogy mi lesz ha kiderül, szóval az előző hozzászólással én is egyetértek:)

Sok sikert, Ági!

Bulika írta...

Em tesójából és a Kel barátaiból is jöhetne több, amúgy minde ok, ne mi, azaz olvasóknak írjátok a történetet, hanem magatoknak, ha meg akartok felelni, akkor elromlik atörténet, az már egy másik mozi, nem a tiétek, magatoknak akarjatok megfelelni, akkor minden úgy lesz jó ahogy van, és azok olvassák akik szeretik amit írtok.